CUVÂNTUL PRIMARULUI

Dragi prieteni,

       Prezența dumneavoastră pe  pagina de internet a Primăriei Orașului Novaci, ne onorează.

      Ne-am propus ca prin intermediul internetului să fim la un click distanță de dumneavoastră, să vă oferim prin acest site date și informatii despre instituția noastră, despre serviciile oferite, despre trecutul, prezentul și viitorul localității Novaci.

     Milităm pentru pastrarea interactiunii umane bazate pe respect, sentimente si emotii dar avem ca prim obiectiv digitalizarea serviciilor publice.

    Vă invităm să vizitați orașul Novaci situat în nordul județului Gorj, stațiunea Rânca și să călătoriți pe fabuloasa Transalpina, cea mai înaltă șosea din România.

   Iubim tradiția locală, respectăm îndeletnicirile seculare ale localnicilor, dar încercăm să demonstrăm prin ceea ce facem în fiecare zi, că se poate face performanță administrativă, că fața micuțului nostru orășel se poate schimba cu succes îmbinând tradiția cu modernismul. Păstrăm zestrea transmisă de părinți ( cântec, dans, port etc.), o conservăm și o transmitem copiilor noștri, dar promovăm valorile europene.

       Dezvoltăm localitatea noastră cu fonduri europene. Învestim în sănătate, educație, dezvoltare turistică și culturală, în schimbarea imaginii orașului, cu multă încredere în puterea comunității locale și cu dorința de a transforma visele în realitate.

     Echipa administrativă a orașului Novaci, convinsă că  se pot face lucruri utile pentru localnici, este deschisă a împărtăși lucrurile bune realizate în Novaci, dar și a învăța din alte exemple pozitive.

    Ca primar, voi continua să dau o nouă față orasului, să realizez lucruri normale, necesare  localnicilor, convins fiind că normalitatea se construiește doar dacă tu crezi în comunitatea ta, în oamenii, care, la rândul lor, au avut încredere în tine să îi reprezinți.

     Așteptăm să ne scrieți, să ne contactați, să  ne vizitați prezentul site, și ….. dacă doriți … veniți la Novaci! Promitem că orășelul nostru cu înfățișarea sa, cu ospitalitatea novăcenilor, cu peisajele unice și aerul curat de munte, vor fi pe placul dumneavoastră!

Cu deosebită considerație,   

Dumitru Leuștean

Primarul Orașului Novaci

Derulează în sus
Sari la conținut